Volg SNNC op Facebook Volg SNNC op Twitter Volg SNNC op Pinterest

Wim Dijkstra, Uithuizen, heeft een grote passie voor muziek. Als tenor zingt hij in een klein mannenkoor die jaarlijks een groot aantal concerten geeft.

Als voorzitter van de Stichting Noord Nederlandse Concerten wil hij een bijdrage leveren aan de promotie en organisatie van concerten in Noord Nederland in de prachtige kerken die het noorden van het land rijk is.

 

Hendrik Zwart, Ten Boer, heeft een grote passie voor oude en hedendaagse muziek. De doelstelling van SNNC past bij het ambitieniveau wat hij heeft om een breed  publiek kennis te laten maken met de vele muziekstijlen die er zijn. Op dit moment zingt hij als bariton in een klein mannenkoor. Zijn functie als penningmeester binnen SNNC sluit naadloos aan bij zijn dagelijkse werkzaamheden in het financiële en administratieve management.

 

Minke Fokkens, Ulrum, zingt momenteel met veel plezier in een klein gemengd ensemble. Ze wil graag een breed publiek kennis laten maken met diverse muziekstijlen op de diverse prachtige locaties welke ons Groninger landschap te bieden heeft. Als zelfstandig onderneemster en met het bekleden van diverse nevenfuncties heeft ze reeds ruime ervaring met het organiseren van diverse projecten en wil ze graag haar bijdrage leveren aan de Stichting Noord Nederlandse Concerten.

 

Willie Damstra, Leens, heeft vanaf haar kinderjaren altijd gezongen in diverse koren, ensembles en bandjes. Ook is zij een aantal jaren als dirigent verbonden geweest aan een kinderkoor en een gospelkoor. Op dit moment zingt zij de altpartij in het Vocalo Ensemble en heeft binnen SNNC de functie van secretaris op zich genomen.

 

Geert Swart, Leens, is als 1e tenor actief binnen een mannenensemble. Hij heeft in diverse koren gezongen en neemt regelmatig deel in een projectkoor.

Met zijn ervaring binnen verschillende overheidsfuncties en instanties wil hij een bijdrage leveren als subsidie- & fondscoordinator van de Stichting Noord Nederlandse Concerten.

 

Wim Bos, Ezinge, is als adviseur verbonden aan de Stichting Noord Nederlandse Concerten. Hij studeerde orgel bij Piet Wiersma, piano bij Alie Hutteman, koordirectie en kerkmuziek. Hij is de afgelopen vijfentwintig jaar als dirigent verbonden geweest aan een aantal mannenkoren, gemengde koren, jeugdkoren en een tweetal kamerkoren. Op dit moment is hij verbonden als dirigent aan het Vocalo Ensemble, Mannenensemble Duodecime en het Vocaal Ensemble Steeuwsaun op Schiermonnikoog.