Volg SNNC op Facebook Volg SNNC op Twitter Volg SNNC op Pinterest

Voor het organiseren van concerten en muzikale activiteiten moeten kosten worden gemaakt. Er moeten mooie locatie's worden gehuurd, een piano of een ander begeleidingsinstrument of er is geluidsversterking nodig om het concert optimaal te kunnen uitvoeren. De doorberekening van deze kosten in de toegangsprijs wil de Stichting Noord Nederlandse Concerten zoveel mogelijk beperken om de concerten en muzikale activiteiten voor een groot publiek toegankelijk te maken.

 

Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om partner te worden van de Stichting Noord Nederlandse concerten door diensten en/of een financiele bijdrage te leveren. Als sponsor of partner zijn er verschillende mogelijkheden om uw bijdrage vertaald te zien in exposure en/of korting op toegangskaarten voor de concerten en muzikale activiteiten.

 

De Stichting Noord Nederlandse Concerten vindt het belangrijk dat uw bijdrage optimaal wordt vertaald in uw wensen. Het maken van een sponsorpakket met uw wensen is maatwerk. Wij maken graag een afspraak om u te adviseren en de mogelijkheiden te bespreken.

 

Een aantal sponsormogelijkheden zijn:
- Titelsponsor concert(serie)
- Advertentie in de programmaboekjes
- Naam en/of logovermelding op de toegangskaarten en/of consumptiebonnen
- Vermelding als partner op de website van de Stichting Noord Nederlandse Concerten
- Naam en/of logo vermelding op de posters en flyers van de concerten en muzikale activiteiten
- Toegangskaarten voor uw (zaken)relaties en/of uw medewerkers

 

Voor een geheel vrijblijvend gesprek kunt u contact opnemen met onze subsidie- en fondscoördinator de heer Geert Swart. info@snnc.nl